Wedden op Kroatië – Spanje en Italië – Ierland EK 2012

De tweede speelronde van het EK 2012 is inmiddels ver gevorderd, maar officiële kwartfinalisten heeft deze ronde nog niet opgeleverd. Ook in Groep C zijn er nog drie kanshebbers voor de twee bovenste plaatsen.

Zowel Spanje als Italië en Kroatië hebben nog goede papieren om door te komen. Maandagavond zal echter het doek voor één voor deze landen vallen. Hieronder een overzicht van de wedstrijden die dan gespeeld worden.

Wedden op Kroatië – Spanje 20.45 uur groep C

Ondanks het feit dat Spanje en Kroatië het met vier punten uit twee duels alleraardigst doen in de poule, zijn ze beiden nog niet geplaatst voor de volgende ronde. Italië zit deze twee landen in de nek met twee punten. Aangezien de Italianen nog een redelijk makkelijke partij tegoed hebben tegen Ierland, mag er geconcludeerd worden dat de verliezer van het duel tussen Spanje en Kroatië er zo goed als zeker uit ligt.

Dat is met name vervelend nieuws voor de Kroaten. Ook zij hebben kunnen zien dat de Spaanse trein inmiddels op volle kracht is. Met een ontketende Torres zal het Kroatische team enorm goed voor de dag moeten komen willen ze een positief resultaat halen. Gemakkelijk zal het echter niet worden.

Bet at Home ziet Spanje ook gewoon winnen van Kroatië. Zij noteren bij deze wedstrijd de volgende quoteringen.

  • Spanje – 1,80
  • Gelijkspel –  2,65
  • Kroatië –  6,70

Wedden op Italië – Ierland 20.45 uur groep C

Ondanks alle goede bedoelingen is Ierland toch het eerste land waarvan het zeker is dat we ze na volgende week dinsdag niet meer terug zullen zien. Na verliespartijen tegen Kroatië en Spanje staat de ploeg nog altijd op nul punten en is de nummer twee niet meer te achterhalen. Uiteraard kan nog wel de eer gered worden, maar of Italië dat toe zal staan is niet echt een vraag.

De Italianen moeten winnen als ze door willen gaan na de volgende ronde. Met twee ploegen boven het land die beiden twee punten meer hebben is er nog niets verloren, tenzij Italië niet weet te winnen van Ierland. Aangezien dit voor elk land op dit EK niet de moeilijkste opgave is gebleken, mag er van uit worden gegaan dat ook de Italianen dit zal lukken.