Wed op Nederland – Tsjechië EK Voetbal 2016

Wedden op Nederland – Tsjechië EK Voetbal 2016 kwalificatie. Gaat Nederland voor het eerst sinds 1964 ontbreken op een Europees kampioenschap? Daar lijkt het wel op. Alleen een miraculeuze ontsnapping kan de ploeg van bondscoach Danny Blind nog aan de derde plaats in de kwalificatiegroep helpen. Dan moet er dinsdag in ieder geval gewonnen worden van Tsjechië.

Nederland – Tsjechië: er moet gewonnen worden

Even was er zaterdagavond weer een sprankje hoop. Met debutanten Kenny Tete, Anwar El Ghazi en Virgil van Dijk in de basis kwam Oranje tegen Kazachstan fris voor de dag en boekte het een verdiende 2-1 zege. Daardoor was voor even die felbegeerde derde plaats in handen. Met de nadruk op ‘voor even’. Want een paar uur later boekte Turkije in Praag een verrassende 2-0 zege op Tsjechië, waardoor dat land nu de beste papieren heeft om ten koste van het Nederlands elftal de play-offs te bereiken. En dat is een enorme mokerslag voor Oranje, dat in 2002 voor het laatst ontbrak op een groot eindtoernooi. Destijds was Nederland er niet bij tijdens het WK in Japan en Zuid-Korea.

Nederland favoriet tegen Tsjechië

Nederland wacht dinsdag nu een duidelijke opgave: winnen van Tsjechië. Wanneer dat niet gebeurt, is de derde plaats hoe dan ook een utopie en ontbreekt Oranje sowieso op het EK in Frankrijk. Een Tsjechische zege staat bij 888sport genoteerd op liefst 8.50. Wanneer dat wél gebeurt, is Nederland ook nog afhankelijk van het resultaat van de wedstrijd tussen Turkije (1.50) en IJsland (7.00). Alleen bij een IJslandse overwinning is een Nederlandse zege (1.40) nog wat waard. Bij ieder ander resultaat wacht de ploeg van Blind volgend jaar een voetballoze zomer. Ook een gelijkspel (4.50) tussen Nederland en Tsjechië is dus niet genoeg.

Oranje zal dus vol op de aanval moeten en mogelijk staat dat garant voor veel doelpunten. Verwacht jij dat de manschappen van Blind meer dan twee keer scoren, dan ontvang je bij 888sport voor ieder ingezette euro 2.75. Of is Nederland het spoor helemaal bijster en vinden de Tsjechen minimaal twee keer het net? Dan is iedere euro goed voor een notering van liefst 5.40! De wedstrijd Nederland – Tsjechië in de Amsterdam Arena begint dinsdag om 20:45 uur en is te zien op NPO 1. Dat geldt ook voor Turkije – IJsland, die andere wedstrijd die voor Oranje minimaal zo belangrijk is. Kijk voor meer interessante weddenschappen en aanbiedingen op de website van 888sport!