Wedden op EK 2016 met Unibet een vertrouwde Bookmaker

De meest bekende naam in de wereld van online wedkantoren is wellicht die van bookmaker Unibet. In meer dan honderd landen is dit van oorsprong Zweedse bedrijf actief en er spelen maar liefst 5,7 miljoen mensen bij Unibet.

Unibet zegt zelf ‘de sensatie van het inzetten van geld om meer te winnen’ als kernvisie te zien van het bedrijf. En dat is te beamen, want dat is natuurlijk de reden waarvoor men zich over het algemeen tot een wedkantoor wendt.

En eerlijk is eerlijk, Unibet is een heel prettige online bookmaker. Op de homepagina wordt je goed ontvangen met een duidelijk globaal overzicht van wat je op de site kunt aantreffen. De actuele promoties komen voorbij en mooie weddenschappen voor het EURO 2016 zijn ruim vertegenwoordigt.

Zo kunnen er bijvoorbeeld geheel verzorgde reizen gewonnen worden naar hét Europese voetbaltoernooi en heeft deze bookmaker verder altijd veel geldprijzen en mooie artikelen (zoals bijvoorbeeld tablets) klaarliggen.

Veel EURO Voetbal 2016 Weddenschappen

Het aantal weddenschappen dat Unibet momenteel aanbiedt voor het EK 2016 is bijna 400. Daarvan betreffen 200 weddenschappen de verschillende wedstrijden die gepland staan en zijn de overige EK weddenschappen zogenaamde specials.

Unibet is goed in het uitgeven van noteringen op spelers- en teamspecials. Zo hebben ze onder meer: Hoeveel punten behaalt Portugal in de groepsfase? Verliest Frankrijk in de kwartfinales, of liggen ze er in de groepsfase al uit? Wordt Sneijder de topscorer van het Nederlands Elftal?

Wij denken dat dit leuke weddenschappen zijn voor het komend Europees voetbal kampioenschap en daarbij is Unibet bovendien een betrouwbare bookmaker om een account bij te openen.

Voordelen Unibet EK 2016

  1. Vertrouwde Bookmaker
  2. Volledig in het Nederlands
  3. 100% StortingsBonus oplopend tot €50
  4. Mobiel wedden
  5. Live streams van veel sportevenementen
  6. Live Wedden op alle EURO 2016 Voetbal wedstrijden
  7. 24 uur 7 dagen live

Kortom, bookmaker Unibet is een goed adres om te wedden op het EK voetbal 2016, een weddenschap is makkelijk af te sluiten.