EK voetbal: Live wedden bij bookmakers maakt EK nog spannender

Het Nederlands Elftal is er niet bij op het UEFA EK voetbal 2016. Maar toch kun je het toernooi leuker en spannender voor jezelf maken met leuke weddenschappen, waaronder live bets.

Live betting op EK 2016

Maar liefst 55 wedstrijden worden gespeeld op het EK 2016 tussen 10 juni en 10 juli, de dag van de finale. Gemiddeld bijna twee per dag dus. Zonder Oranje, maar met genoeg andere grote voetbalnaties om van te genieten. Natuurlijk hebben de meeste voetballiefhebbers al één of twee favoriete landen gekozen om te supporten. Maar het EK voetbal 2016 beleven kan bij veel meer dan alleen de wedstrijden van die landen.

Met klein budget veel lol

Met een klein budget kun je het hele voetbaltoernooi plezier hebben van nog meer spanning tijdens de wedstrijden. Naast de mogelijke voetbalpool op je werk kun je ook bij bookmakers inzetten op het EK 2016. Denk aan bookmaker 888sport, Bet at Home, Unibet en 888sport. Je kunt inzetten op honderden odds: van de eindwinnaar tot de topscorer en van hoe ver België komt tot het aantal goals voor Cristiano Ronaldo.

Maar tijdens de wedstrijden kun je ook nog eens je voetbalkennis aan het werk zetten. Want veel bookmakers, zoals de eerder genoemde, bieden ook ‘live wedden’. Tijdens de wedstrijd krijg je mogelijkheden om het verdere verloop van de wedstrijd te voorspellen.

Toto live voorspellen op EK 2016

Van tevoren een wedstrijd voorspellen is natuurlijk een leuke test van je voetbalinzicht. Maar tijdens de wedstrijd voorspellen kan ook erg interessant zijn en winstgevend. Bookmakers bieden je namelijk de kans om tijdens elk moment van de wedstrijd nog de toto te voorspellen. Maar het is natuurlijk wel afhankelijk van hoe lang de wedstrijd al bezig is.

Na een minuut of 20 zullen de odds op de toto vermoedelijk niet veel veranderd zijn als er nog niet gescoord is. Dan kun je op basis van die 20 minuten een goed onderbouwde weddenschap plaatsen. Veel hogere odds krijg je als je een verandering goed voorspelt. Als het bijvoorbeeld 1-0 voor Italië staat tegen België en je verwacht dat België nog een gelijkspel eruit haalt, kun je een mooie winst pakken. Nog veel hoger zou die winst uitvallen als je een overwinning voor België goed voorspelt.

Doelpuntenmakers en meer

Maar natuurlijk kun je ook nog op andere zaken inzetten. Zo kun je doelpuntenmakers niet alleen vóór de wedstrijd voorspellen, ook tijdens de wedstrijd. Als je ziet dat een bepaalde speler kansen of mogelijkheden krijgt, kun je op hem inzetten. Als bijvoorbeeld Mesut Özil vaker voorin te vinden is dan Thomas Müller bij Duitsland, kun je een mooie bet op Özil mogelijk verzilveren.

Daarnaast kun je ook andere uitslagen, statistieken en meer voorspellen. Veruit de meeste goals bij voetbalwedstrijden vallen gemiddeld in de tweede helft. Als je vóór de tweede helft goed voorspelt dat er nog twee doelpunten of zelfs meer zullen vallen bij live betting, kun je leuke winst pakken. Maar ook bijvoorbeeld het aantal doelpunten per team en de vaak hoge odds op de juiste uitslag van de wedstrijd.