Wedden met Bwin op het EK voetbal 2016

Bwin is een hele grote naam op het gebied van sportweddenschappen. Zo groot zelfs dat de naam van de bookmaker prijkt op de shirtjes van Real Madrid, de kampioen van Spanje. En dat is niet voor niets want bookmaker Bwin ís groot en een gerenommeerd adres waar je met een gerust hart een account kunt openen.

Het is even wennen aan de indeling van de site, maar het geheel heeft een rustige aanblik en ben je eenmaal wegwijs geraakt dan is het al gauw een prettig adres om een account bij te openen.

Alle EK weddenschappen op een rij bij Bwin

Voor het EURO voetbal van 2016 in Frankrijk heeft het online wedkantoor nu al weddenschappen klaarstaan. Je kunt het zo gek niet bedenken of erop inzetten is mogelijk bij Bwin.  Bwin heeft alle weddenschappen netjes gegroepeerd op de site uiteengezet.

Nieuwe klanten kunnen gebruik maken van de ‘tutorial’. Onder ‘weddiensten’ klik je eenvoudigweg op ‘mijn eerste weddenschap’ en stapsgewijs wordt uitgelegd hoe het werkt. Wij vinden dit een groot pluspunt van Bwin.

Met een heldere uitleg over de inrichting van de site, de manieren waarop ingezet kan worden en hoe vervolgens het gewonnen geld aan je wordt uitbetaald wordt het een stuk duidelijker hoe e.e.a. werkt.

Statistieken voor hulp bij wedden op het EK

Bookmaker Bwin heeft per weddenschap statistieken beschikbaar. Met één druk op de knop vind je de (zeer gedetailleerde) resultaten uit het verleden en dat werkt in je voordeel bij het bepalen van je inzet.

De welkomstbonus bij Bwin is 50 euro en dat is hoger dan bij de andere bookmakers. Klanten van Bwin profiteren bovendien van vele live streams.

Voordelen Bwin

  • In het Engels, maar straks weer in het nederlands
  • WelkomstBonus tot €50
  • Live streams
  • Mobiel wedden en live wedden
  • betaling met iDeal mogelijk