Wedden bij Bet at Home op EK Voetbal 2016

Bet at Home is de ‘no nonsense’ bookmaker. Bezoek de site en je ziet gelijk aan de homepage dat het een degelijk wedkantoor is. Gelijk wordt duidelijk wat actueel is en valt je oog op de top tien van TOP weddenschappen.

Links van de homepagina staat een helder en duidelijk overzicht van alle sporten en dat maakt de site heerlijk overzichtelijk en dat is waar andere bookmakers nog wel eens minder goed in zijn.

Bet at Home is van oorsprong een Oostenrijks bedrijf en al ruim dertien jaar actief in (sport)weddenschappen en de gamingindustrie. Bet at Home is onderdeel van de BetClic Everest Group en werkt vanuit Oostenrijk, Duitsland en Malta.

Klant is koning bij Bet at Home

Al twee miljoen accounts werden sinds de oprichting afgesloten en Bet at Home luistert goed naar zijn klanten. Gezien de vraag heeft het bedrijf zijn activiteiten uitgebreid met o.a. poker en wedden op hondenraces. Een groot pluspunt van Bet at Home is dat gewonnen gelden direct worden uitbetaald. In Europa geniet Bet at Home een grote populariteit. Dat de klantenservice (per e-mail) in staat is in twintig talen te antwoorden zal daar ongetwijfeld aan meewerken.

Bij Bet at Home ontvangen nieuwe klanten een bonus tot 50 euro. De eerste storting die wordt gedaan wordt verhoogd met 50% en dat tot een maximum van 50 euro. Dat is minder aantrekkelijk dan bij andere bookmaker waar meestal de eerste storting met 100% wordt verhoogd (ook tot een maximum van veelal 50 euro).

Voordeel is wel dat Bet at Home aan de hoge kant zit met de noteringen en dat is met het Euro 2012 meer dan interessant. Bet at Home heeft op dit moment bijna 500 EK voetbalweddenschappen beschikbaar en vind je er per wedstrijd statistieken.

Voordelen Bet at Home

  • snelle uitbetaling
  • Live streams en live wedden
  • compleet in het Nederlands
  • wedden vanaf 50 eurocent
  • Elke dag kans op €50