Wedden op EK Voetbal met 888sport: Hoge noteringen en bonussen

888Sport is een online bookmaker waar behalve wedden op sport ook online poker en casino gespeeld kan worden. Het bedrijf richt zich vooral op de gaming industrie en is daar sinds 1997 heel groot in geworden. Het wedden op sport ziet 888Sport ook als vermaak en het sportonderdeel is geheel geïntegreerd op de site. 888Sport heeft al meerdere malen grote brancheprijzen gewonnen.

Het EK Voetbal 2016 is het eerstvolgende grote sportevenement dat voor de deur staat en voor dit Europese voetbalkampioenschap heeft de bookmaker tal van weddenschappen op programma staan. Wedden op uitslagen, standen, topscorers, gele en rode kaarten enzovoorts. Net als bij de andere bookmakers is het Euro 2016 voetbal goed vertegenwoordigd bij 888Sport.

Wat dat betreft onderscheidt de bookmaker zich niet van de andere aanbieders. Wel opvallend is dat 888Sport over het algemeen hogere noteringen per weddenschap heeft dan de collega bookmakers.

Jammer is dat de website van 888Sport niet meer in het Nederlands is. Dat is voor Nederlanders geen probleem om een account te openen en in te zetten. De noteringen staan echter op de Engelse wijze vermeld. Wil je de noteringen zien zoals je die bij andere bookmakers gewend bent dan kun je die zien door in de menubalk de “Display Odds” te veranderen in “Decimals”.

Statistieken van alle wedstrijden bij 888sport

Per wedstrijd zijn bij 888Sport statistieken beschikbaar en veelal kan er live gewed worden op duels en zeker ook op het EK voetbal in Polen en Oekraïne. Overigens kun je ook met je mobiel wedden op Euro 2016.

888Sport is een wereldwijd bekend adres als het gaat om online weddenschappen en gaming. Het bedrijf is genoteerd op de beurs van Londen en is officieel gevestigd in Gibraltar. Geen zorgen dus over de betrouwbaarheid.

Een account openen levert iedere nieuwe klant 50 euro bonus op en betalingen verlopen veilig via iDeal. 888Sport legt op een heldere en duidelijke manier uit welke regels gelden bij het afsluiten van een weddenschap op Euro 2012.

Voordelen 888sport

  • Mobiel wedden
  • Welkomstbonus van €88
  • betalen met iDeal
  • Hoge noteringen
  • Veel promoties